Uitvaart Nieuwegein

Afscheid nemen van een overleden dierbare kan op vele manieren. Samen met u zorgt De Zwaan Uitvaarten graag voor een persoonlijke en passende uitvaart in Nieuwegein. Wij luisteren naar u, nemen de tijd en creëren rust en ruimte, zodat u met aandacht keuzes kunt maken. Wij kennen de mogelijkheden in Nieuwegein goed door onze jarenlange ervaring en kijken graag samen met u naar de juiste invulling voor een uitvaart in Nieuwegein of omstreken. De Zwaan Uitvaarten is een kleine uitvaartonderneming die gerund wordt door vier vrouwen met jarenlange ervaring.

Uitvaart Utrecht

De eerste stappen na een overlijden 

Na het overlijden van een dierbare, dient u als eerste contact op te nemen met een arts om het overlijden vast te stellen. Daarna kunt u contact met ons opnemen. U mag weten dat daar geen haast bij is. Het is fijn om de tijd te nemen om met de intieme kring rondom de overledene samen te zijn zo vlak na het overlijden. Wanneer u eraan toe bent, kunt u ons bellen. De Zwaan Uitvaarten zal u stap voor stap begeleiden en samen geven we de uitvaart in Nieuwegein vorm. Tot aan de uitvaart houden wij het overzicht en de regie.

De Zwaan uitvaarten helpt u bij een uitvaart in Nieuwegein

Voor een uitvaart moet veel geregeld worden. De vrouwen van De Zwaan Uitvaarten weten precies welke zaken van belang zijn voor een uitvaart in Nieuwegein of omstreken. Een aantal van de belangrijke taken die geregeld moeten worden zijn onder meer:

  • Zorg dragen voor de opbaring; thuis of in een uitvaartcentrum van uw keuze.
  • Contact leggen met een begraafplaats of crematorium om de uitvaart in Nieuwegein te plannen.
  • Indien nodig een graf uitzoeken.
  • Kist, mand of wade kiezen.
  • Indien gewenst een keuze maken voor een rouwkaart en/of advertentie.
  • Invulling geven aan de uitvaartceremonie; welke muziek is belangrijk, wie zullen er spreken, kunnen we een bijpassend ritueel bedenken en hoe kan men afscheid nemen en condoleren.
  • Opstellen van een begroting

 

De werkwijze van De Zwaan Uitvaarten

Onze stijl van werken bij het verzorgen van een crematie of begrafenis is persoonlijk; ondersteunend waar dat nodig is en zelf laten doen waar dat gewenst is. We zijn een kleinschalige uitvaartonderneming bestaande uit vier vrouwen. We komen graag bij u thuis, maar u bent ook welkom in ons kantoor in Utrecht. Wellicht heeft u nog vragen of gewoon even de behoefte om te praten over de mogelijkheden voor een uitvaart in Nieuwegein. Kom gerust eens langs. 

Uitvaartzorg Nieuwegein
Begrafenis Nieuwegein

De mogelijkheden rondom een uitvaart in Nieuwegein

Als u op reis gaat bereidt u zich goed voor. Maar hoe zit het met uw laatste reis? Die van uw uitvaart. Het is mogelijk om die voor te bereiden door er vast over na te denken en dingen voor te regelen. Als u in Nieuwegein woont zou het zomaar kunnen zijn dat ook uw uitvaart in Nieuwegein plaats zal vinden. Naast de gebaande paden, zoals een ceremonie in de aula van crematorium Noorderveld of in een kerk, zijn er nog andere mogelijkheden voor een uitvaart in Nieuwegein of omstreken zoals Utrecht, De Bilt, Bilthoven, Zeist, Driebergen, Doorn, Houten en Amersfoort. Denk ook eens aan alternatieve locaties. Zoals bijvoorbeeld een theater, in een oude boerderij, ergens midden in de natuur of gewoon thuis. Een uitvaart in Nieuwegein kan op veel verschillende manieren ingekleurd worden en De Zwaan Uitvaarten denkt graag met u mee. 

Uitvaart in Nieuwegein

De dood maakt deel uit van het leven en wij vinden het belangrijk dat dit bespreekbaar wordt gemaakt. Dit geeft u rust, maar zeker ook uw nabestaanden. Als u behoefte heeft aan een persoonlijk wensgesprek, kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 030 238 00 38 of een e-mail te sturen naar info@dezwaanuitvaarten.nl. Wij begeleiden u graag bij de voorbereiding op een uitvaart in Nieuwegein.