Uitvaart Doorn

Afscheid nemen van een overleden dierbare kan op vele manieren. Samen met u zorgt De Zwaan Uitvaarten graag voor een passende uitvaart in Doorn. Wij luisteren naar u, nemen de tijd en creëren rust en ruimte, zodat u met aandacht keuzes kunt maken. Wij kennen de mogelijkheden in Doorn goed door onze jarenlange ervaring en kijken graag samen met u naar de juiste invulling voor een uitvaart in Doorn of omstreken. De Zwaan Uitvaarten is een kleine uitvaartonderneming die gerund wordt door vier vrouwen met jarenlange ervaring. Onze begrafenisonderneming is gevestigd in hartje Utrecht en ons werkgebied betreft de gehele provincie Utrecht, waaronder ook Doorn en de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug.

Wat te doen na een overlijden?

Veel mensen denken dat ze na het overlijden van een dierbare onmiddellijk moeten bellen met een begrafenisondernemer om de uitvaart te regelen, maar dat is niet noodzakelijk. U kunt gerust wat tijd nemen om met uw naasten bij de overledene samen te zijn. Wel is het van belang dat er een arts wordt ingeschakeld om het overlijden vast te stellen. Zodra u eraan toe bent, kunt u contact met ons opnemen door ons te bellen. De Zwaan Uitvaarten zal u stap voor stap begeleiden en samen geven we de uitvaart in Doorn vorm. Tot aan de uitvaart houden wij het overzicht en de regie.

Uitvaart Doorn

De Zwaan uitvaarten verzorgt begrafenissen en crematies in Doorn

Voor een uitvaart moet veel geregeld worden in een korte tijdspanne. De vrouwen van De Zwaan Uitvaarten hebben veel korte lijntjes en weten precies welke zaken van belang zijn voor een uitvaart in Doorn. Wij helpen u bij alle belangrijke taken die geregeld moeten worden, zoals:

  • Zorg dragen voor de opbaring; thuis of in een uitvaartcentrum
  • Contact leggen met een begraafplaats of crematorium om de uitvaart in Doorn of omstreken te plannen
  • Indien nodig een graf uitzoeken
  • Kist, mand of wade kiezen
  • Indien gewenst een keuze maken voor een rouwkaart en/of advertentie
  • Invulling geven aan de uitvaartceremonie; welke muziek is belangrijk, wie zullen er spreken, kunnen we een bijpassend ritueel bedenken en hoe kan men afscheid nemen en condoleren
  • Opstellen van een begroting
Uitvaartzorg Doorn
Begrafenis Doorn

Diverse locaties voor uitvaarten in Doorn

Als u in Doorn woont, wilt u misschien ook graag dat de uitvaart in Doorn plaatsvindt. Naast de gebaande paden, zoals een ceremonie in de Maartenskerk in Doorn, zijn er nog veel meer mogelijkheden voor een uitvaart in Doorn. Denk ook eens aan andere locaties. Bijvoorbeeld in een stal met een huiselijke sfeer, de oranjerie van Huis Doorn, middenin de Kaapse bossen in Chalet Helenaheuvel, of gewoon thuis. Kortom, een uitvaart in Doorn of omstreken kan op veel verschillende manieren en plaatsen gehouden worden en wij denken daarin graag met u mee.

De Zwaan Uitvaarten is er voor u, ongeacht waar u verzekerd bent

Onze stijl van werken bij het verzorgen van een crematie of begrafenis is persoonlijk; ondersteunend waar dat nodig is en zelf laten doen waar dat gewenst is. We zijn een kleinschalige uitvaartonderneming of begrafenisondernemer bestaande uit vier vrouwen. We komen graag bij u thuis, maar u bent ook welkom in ons kantoor in Utrecht. Wellicht heeft u nog vragen of gewoon even de behoefte om te praten over de mogelijkheden voor een uitvaart in Doorn of de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug. Kom gerust eens langs. Telefonisch zijn wij 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar. Het is ook goed om te weten dat u ons altijd kunt inschakelen, ongeacht waar u verzekerd bent. Ook staan we voor een uitvaart klaar in onder andere Utrecht, Nieuwegein, De Bilt, Bilthoven, Zeist, Driebergen, Houten en Amersfoort.

Vast nadenken over een uitvaart in Doorn

Ook als er nog geen sprake is van een sterfgeval, kunt u contact met ons opnemen. Voor uzelf of voor een dierbare in uw omgeving over wie u zich ontfermt. Het kan u en uw naasten rust geven om nu alvast over de uitvaart na te denken. Een goede voorbereiding draagt bij aan een goed afscheid. Nadenken over uw uitvaart is ook stilstaan bij het leven. Wat is belangrijk voor u en hoe wilt u dit in uw laatste afscheid aan het licht laten komen?

Uitvaart in Doorn

Wij denken graag met u mee en kunnen de mogelijkheden toelichten. Als u behoefte heeft aan een persoonlijk wensgesprek, kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 030 238 00 38 of een e-mail te sturen naar info@dezwaanuitvaarten.nl. Wij begeleiden u graag bij de voorbereiding op een uitvaart in Doorn.