Uitvaart Bilthoven

Afscheid nemen van een overleden dierbare kan op vele manieren. Samen met u zorgt De Zwaan Uitvaarten graag voor een passende uitvaart in Bilthoven. Wij luisteren naar u, nemen de tijd en creëren rust en ruimte, zodat u met aandacht keuzes kunt maken. Wij kennen de mogelijkheden in Bilthoven goed door onze jarenlange ervaring en kijken graag samen met u naar de juiste invulling voor een uitvaart in Bilthoven of omstreken. De Zwaan Uitvaarten is een kleine uitvaartonderneming die gerund wordt door vier vrouwen met jarenlange ervaring.

Uitvaart Bilthoven

Wat te doen na een overlijden? 

Veel mensen denken dat ze na het overlijden van een dierbare onmiddellijk moeten bellen met een begrafenisondernemer om de uitvaart te regelen. Wij vinden het belangrijk dat u weet dat u die druk niet direct hoeft te voelen. U mag gerust de tijd te nemen om met de intieme kring rondom de overledene samen te zijn. Wel is het van belang dat er een arts wordt ingeschakeld om het overlijden vast te stellen. Zodra u eraan toe bent, kunt u contact met ons opnemen door ons te bellen. De Zwaan Uitvaarten zal u stap voor stap begeleiden en samen geven we de uitvaart in Bilthoven vorm. Tot aan de uitvaart houden wij het overzicht en de regie.

De Zwaan uitvaarten begeleidt bij uitvaarten in Bilthoven

Voor een uitvaart moet veel geregeld worden in een korte tijdspanne. De vrouwen van De Zwaan Uitvaarten hebben veel korte lijntjes en weten precies welke zaken van belang zijn voor een uitvaart in Bilthoven. Wij helpen u bij alle belangrijke taken die geregeld moeten worden, zoals:

  • Zorg dragen voor de opbaring; thuis of in een uitvaartcentrum
  • Contact leggen met een begraafplaats of crematorium om de uitvaart in Bilthoven of omstreken te plannen
  • Indien nodig een graf uitzoeken
  • Kist, mand of wade kiezen.
  • Indien gewenst een keuze maken voor een rouwkaart en/of advertentie
  • Invulling geven aan de uitvaartceremonie; welke muziek is belangrijk, wie zullen er spreken, kunnen we een bijpassend ritueel bedenken en hoe kan men afscheid nemen en condoleren
  • Opstellen van een begroting

 

Diverse locaties voor uitvaarten in Bilthoven

Als u in Bilthoven woont, wilt u misschien ook graag dat de uitvaart in Bilthoven plaatsvindt. Naast de gebaande paden, zoals een ceremonie in de aula op Den en Rust of in een kerk, zijn er nog veel meer mogelijkheden voor een uitvaart in Bilthoven. Denk ook eens aan andere locaties. Bijvoorbeeld in een stal met een huiselijke sfeer, een oranjerie op Landgoed Vollenhoven, middenin het bos, in de Mauritshoeve net buiten Bilthoven, of gewoon thuis. Wist u dat Den en Rust ook een natuurbegraafplaats heeft? Kortom, een uitvaart in Bilthoven en omstreken kan op veel verschillende manieren en plaatsen gehouden worden en wij denken daarin graag met u mee. We staan ook graag voor u klaar voor een uitvaart in Utrecht, Nieuwegein, De Bilt, Zeist, Driebergen, Doorn, Houten en Amersfoort.

Crematie in Bilthoven

Een crematie in Bilthoven is een respectvolle en intieme manier om afscheid te nemen van een dierbare. De serene omgeving en de zorgvuldig ontworpen faciliteiten bieden nabestaanden een rustige plek om hun geliefde te herdenken. Met aandacht voor zowel persoonlijke wensen als culturele tradities, biedt een crematie in Bilthoven de ruimte om een afscheidsceremonie te creëren die troost en helpt bij het begin van het rouwproces.

Uitvaartzorg Bilthoven
Begrafenis Bilthoven

De Zwaan Uitvaarten is er voor u

Onze stijl van werken bij het verzorgen van een crematie of begrafenis is persoonlijk; ondersteunend waar dat nodig is en zelf laten doen waar dat gewenst is. We zijn een kleinschalige uitvaartonderneming of begrafenisondernemer bestaande uit vier vrouwen. We komen graag bij u thuis, maar u bent ook welkom in ons kantoor in Utrecht. Wellicht heeft u nog vragen of gewoon even de behoefte om te praten over de mogelijkheden voor een uitvaart in Bilthoven of omstreken. Kom gerust eens langs. Telefonisch zijn wij 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar.

 

Vast nadenken over een uitvaart in Bilthoven

Ook als er nog geen sprake is van een sterfgeval, kunt u contact met ons opnemen. Voor uzelf of voor een dierbare in uw omgeving over wie u zich ontfermt. Het kan u en uw naasten rust geven om nu alvast over de uitvaart na te denken. Een goede voorbereiding draagt bij aan een goed afscheid. Nadenken over uw uitvaart is ook stilstaan bij het leven. Wat is belangrijk voor u en hoe wilt u dit in uw laatste afscheid aan het licht laten komen? Wij denken graag met u mee en kunnen de mogelijkheden toelichten. Als u behoefte heeft aan een persoonlijk wensgesprek, kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 030 238 00 38 of een e-mail te sturen naar info@dezwaanuitvaarten.nl. Wij begeleiden u graag bij de voorbereiding op een uitvaart in Bilthoven.