Uitvaart De Bilt

U bent zich aan het oriënteren voor een uitvaart in De Bilt. Dit kan zijn voor een dierbare of misschien wel voor uzelf. Door jarenlange ervaring kent De Zwaan Uitvaarten de mogelijkheden in De Bilt goed. Wij zijn graag uw gids en zoeken samen met u naar een passende invulling voor de uitvaart in De Bilt.

Uitvaart de Bilt

Wat moet u doen na een overlijden? 

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is het niet direct nodig om na een overlijden meteen contact op te nemen met een begrafenisondernemer. Het kan geen kwaad als u eerst tijd neemt om met de intieme kring rondom de overledene samen te zijn. Het is wel belangrijk dat er een arts langskomt om het overlijden vast te stellen. Hiervoor kunt u gewoon uw huisarts bellen. Pas wanneer u daaraan toe bent, kunt u contact met ons opnemen door ons te bellen. De Zwaan Uitvaarten zal u stap voor stap begeleiden en samen geven we de uitvaart in De Bilt vorm. Tot aan de uitvaart houden wij het overzicht en de regie.

Wat kunnen wij voor u betekenen:

Voor een uitvaart moet veel geregeld worden. De vrouwen van De Zwaan Uitvaarten hebben veel korte lijntjes en weten precies welke zaken van belang zijn voor een uitvaart in De Bilt. Enkele belangrijke dingen die moeten gebeuren zijn onder meer:

  • Zorg dragen voor de opbaring; thuis of in een uitvaartcentrum van uw keuze.
  • Contact leggen met een begraafplaats of crematorium om de uitvaart in De Bilt of omstreken te plannen.
  • Indien nodig een graf uitzoeken.
  • Kist, mand of wade kiezen.
  • Indien gewenst een keuze maken voor een rouwkaart en/of advertentie.
  • Invulling geven aan de uitvaartceremonie; welke muziek is belangrijk, wie zullen er spreken, kunnen we een bijpassend ritueel bedenken en hoe kan men afscheid nemen en condoleren.
  • Opstellen van een begroting

 

Begrafenisondernemer de Zwaan Uitvaarten is er voor u

Onze stijl van werken bij het verzorgen van een crematie of begrafenis is persoonlijk; ondersteunend waar dat nodig is en zelf laten doen waar dat gewenst is. We zijn een kleinschalige uitvaartonderneming bestaande uit vier vrouwen. We komen graag bij u thuis, maar u bent ook welkom in ons kantoor in Utrecht. Wellicht heeft u nog vragen of gewoon even de behoefte om te praten over de mogelijkheden voor een uitvaart in De Bilt of omstreken zoals Nieuwegein, Bilthoven, Zeist, Driebergen, Doorn, Houten of Amersfoort. Wij zijn er voor u. Kom gerust eens langs. Telefonisch zijn wij 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar.

Uitvaartzorg De Bilt
Begrafenis De Bilt

Wees voorbereid op een uitvaart in De Bilt

De invulling voor een uitvaart in De Bilt is natuurlijk van uw persoonlijke wensen afhankelijk. Begraven kan in gemeente De Bilt bij begraafplaats Den en Rust in Bilthoven. Daar is ook een stuk bos gereserveerd voor natuurbegraven. Verder kunt u denken aan begraafplaats Brandenburg of de Bijzondere begraafplaats Blauwkapel-Groenekan op de grens tussen Bilthoven en Groenekan. Naast de gebaande paden, zoals een ceremonie in de aula van een begraafplaats zijn er veel alternatieven. Denk bijvoorbeeld aan een ceremonie in een verbouwde stal met een huiselijke sfeer, de oranjerie op Landgoed Vollenhoven in Zeist of restaurant de Mauritshoeve. Aan de hand van uw wensen denken we graag samen met u door over de mogelijkheden voor een uitvaart in De Bilt.

De dood maakt deel uit van het leven en wij vinden het belangrijk dat dit bespreekbaar wordt gemaakt. Wij sporen u dan ook graag aan om na te denken over uw laatste reis. Dit geeft u rust, maar zeker ook uw nabestaanden. Als u behoefte heeft aan een persoonlijk voorgesprek, kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 030 238 00 38 of een e-mail te sturen naar info@dezwaanuitvaarten.nl. Wij begeleiden u als begrafenisondernemer graag bij de voorbereiding op een uitvaart in De Bilt.