De Zwaan Uitvaarten

Melden van overlijden: 030 238 00 38
Utrecht, de Bilt, Bilthoven, Zeist & regio

U hebt de stap genomen om een voorzorggesprek met ons te voeren. Voor uzelf, voor een familielid of voor iemand die aan uw zorgen is toevertrouwd.
Soms is het overlijden aanstaande, soms komt de wens voort uit de behoefte om alles nu eens te regelen of te horen wat er allemaal mogelijk is.

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij kunnen bij u thuis afspreken of op ons kantoor. Wij nemen met u uw wensen door en kijken aan het einde van het gesprek of alles aan bod is gekomen.
We zullen daarvoor ongeveer een uur nodig hebben. 

Na afloop maken we een verslag dat u per e-mail of post toegestuurd krijgt. Aanvullingen en correcties van uw kant verwerken we in het verslag.
Deze informatie is bij ons direct beschikbaar als u ons belt in geval van een overlijden. Uiteraard zullen wij in dat geval eerst met u nagaan of de wensen nog hetzelfde zijn.

U krijgt daarnaast van ons het boekje Reisgids voor mijn laatste reis, waarin u voor uw naasten uw verdere persoonlijke wensen kunt noteren.

Op uw verzoek kunnen we tevens een kostenbegroting maken. Mocht het overlijden binnen afzienbare tijd te verwachten zijn, dan proberen we degene met wie u gesproken heeft, vrij te maken voor het regelen van de uitvaart.