Hulp bij uitvaart

 

Wilt u graag hulp bij de uitvaart van uw overleden dierbare? De Zwaan uitvaarten staat dag en nacht voor u klaar om u van de beste hulp te voorzien. Voor velen kan het overlijden als een schok ervaren worden, waarbij het ontzettend moeilijk kan zijn om alles direct na het overlijden te regelen. En daarom staan wij graag voor u klaar met hulp bij de uitvaart! We geven u dan ook graag meer informatie hoe wij u kunnen helpen.

Hulp bij uitvaart

Verklaring omtrent overlijden

Allereerst is het belangrijk dat er een huisarts komt die een verklaring kan opstellen omtrent het overlijden. De huisarts stelt hierin vast dat de persoon overleden is en dat de uitvaart geregeld kan worden. Als het overlijden in een verpleeghuis of ziekenhuis plaatsvindt wordt dit gedaan door de behandelend arts. Na het hebben van deze verklaring zijn wij er om u de hulp te geven bij de uitvaart.

Verzorging

Na het overlijden van uw dierbare en de verklaring die u heeft vanuit de arts, komen wij graag met veel liefde bij u langs om de persoon te verzorgen en te kleden. Wilt u hier graag bij helpen? Dat is natuurlijk mogelijk. Ook dit is de hulp die wij bij de uitvaart kunnen bieden!

Uitvaartwensen

Om u van de beste hulp bij de uitvaart te voorzien, komen wij graag met u in contact om de uitvaartwensen te bespreken. Dit kan bijvoorbeeld na de verzorging besproken worden, maar we snappen dat u dit misschien op een later moment liever wilt bespreken. Het kan zijn dat de overleden persoon zelf al na heeft gedacht over de uitvaart en deze wensen al met u heeft besproken. Wanneer dit niet het geval is, is het soms erg lastig om deze wensen in kaart te brengen. In dat geval staan wij graag met onze uitvaart hulp voor u klaar. We bespreken samen met u en andere dierbaren hoe jullie deze uitvaart in zouden willen richten en voornamelijk waar jullie zelf de meeste steun uit kunnen halen.

Hulp-bij-uitvaart-overlijden
Uitvaart-hulp

We staan graag voor u klaar met hulp bij de uitvaart!

Ook na de uitvaart staan wij nog klaar met hulp. Wij snappen dat het een langdurig proces is en dat er veel komt kijken bij een uitvaart. Zo kunnen wij naast hulp bij de uitvaart ook hulp bieden in de nazorg. We komen dan ook graag met u in contact voor de juiste hulp bij de uitvaart van uw dierbare!