De Zwaan Uitvaarten

Melden van overlijden: 030 238 00 38
Utrecht, de Bilt, Bilthoven, Zeist & regio

Alle grote momenten in een mensenleven worden, indien mogelijk, met aandacht voorbereid.
Een geboorte, op kamers gaan of een eigen huis kopen, trouwen, een grote reis maken, scheiden, met pensioen gaan, het overlijden van een naaste, het zijn gebeurtenissen om bij stil te staan, om het leven te vieren of om te rouwen.

U betrekt er uw omgeving bij, u bent er zelf mee bezig, u laat u adviseren door iemand met kennis van zaken. Uw overlijden, de begrafenis of crematie en alles daaromheen is ook zo'n belangrijke gebeurtenis. In uw eigen leven, maar ook in het leven van uw gezin, familie en vrienden.

Hoe kunt u voorbereidingen treffen voor uw uitvaart, wat zet u klaar voor uw eigen laatste reis?

De Zwaan Uitvaarten nodigt u uit voor de workshop Mijn laatste reis.
In een kleine groep van max. 8 deelnemers zullen we op een lichte en speelse wijze ontdekken, wat er in uw reiskoffer meegaat.

Aan het eind van de workshop hebt u ideeën opgedaan, u hebt goede informatie over wat er kan en wat er mag en u weet beter, wat u zelf wilt beslissen en wat u wilt overlaten aan uw naasten.

U krijgt de Reisgids voor mijn laatste reis; uitvaartwensen mee om uw notities in te schrijven. De workshop wordt geleid door één van de drie uitvaartbegeleiders van De Zwaan Uitvaarten. Zij zorgt voor een veilige en informele sfeer.

De workshop wordt ook op aanvraag gegeven (bij voorbeeld bij u thuis voor een vriendengroep, voor uw vereniging of buurthuis).
 

Voor actuele data klik hier