De Zwaan Uitvaarten

Melden van overlijden: 030 238 00 38
Utrecht, de Bilt, Bilthoven, Zeist & regio

Eerstvolgende workshop is op dinsdag 22 september 2020

Alle grote momenten in een mensenleven worden, indien mogelijk, met aandacht voorbereid. Een geboorte, op kamers gaan of een eigen huis kopen, trouwen, een grote reis maken, met pensioen gaan, het overlijden van een naaste. Het zijn gebeurtenissen om bij stil te staan, om het leven te vieren of om te rouwen. Uw overlijden, de begrafenis of crematie en alles daaromheen, is ook zo'n belangrijke gebeurtenis. In uw eigen leven, maar ook in het leven van uw gezin, familie en vrienden. Hoe kunt u voorbereidingen treffen voor uw uitvaart, wat zet u klaar voor uw eigen laatste reis?

In een kleine groep van max. 8 deelnemers zullen we op een lichte en speelse wijze ontdekken, wat er in uw reiskoffer meegaat. Na afloop hebt u ideeën opgedaan, u hebt informatie over wat er kan en wat er mag en u weet beter wat u zelf wilt beslissen en wat u wilt overlaten aan uw naasten. U krijgt de Reisgids voor mijn laatste reis mee om uw notities in te bewaren.

De uitvaartbegeleiders van De Zwaan Uitvaarten verzorgen de workshop Mijn Laatste Reis in een veilige en informele sfeer.

Datum en tijd: 
Dinsdag 22 september 2020 om 19.30 uur

Plaats:
volgt, afhankelijk van groepsgrootte en coronamaatregelen.
De locatie zal in ieder geval in Utrecht zijn. 

Kosten
geen, wel even opgeven

Opgave : mail uw naw-gegevens, het aantal personen en de datum naar info@dezwaanuitvaarten.nl of bel 030 238 00 38

De workshop wordt ook op aanvraag gegeven (bij voorbeeld bij u thuis voor een vriendengroep, voor uw vereniging of buurthuis).